Okraski, foto: Igor Zalokar
Trojčki, foto: Andrej Babič
Večerno sonce
Razgled, foto: Igor Zalokar
Akcija
Očak s podaniki, foto: Andrej Babič
Sobivanje, foto: Igor Zalokar
Julijci na dlani, foto: Andrej Babič
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Klemen Novak, torek, 30. januar 2024, ogledov: 316

Nagradni natečaj za izdelavo plakata z naslovom »VARNO V GORSKI SVET«.

Društvo GRS Jesenice ob svoji 100 letnici razpisuje nagradni natečaj za izdelavo plakata z naslovom »VARNO V GORSKI SVET«. Namen natečaja je, da se otroke in mladino spodbudi k razmišljanju, kako se podati na pot v gore in kaj vse je potrebno pred tem vedeti in poznati, da se bomo tja odpravili na način, da bo tveganje za gorsko nesrečo kar najmanjše. S poznavanjem značilnosti subjektivnih in objektivnih dejavnikov, ki vplivajo na našo varnost v gorah, lahko močno zmanjšamo tveganje za nastanek gorske nesreče.
Društvo GRS Jesenice ob svoji 100 letnici razpisuje nagradni natečaj za izdelavo plakata z naslovom »VARNO V GORSKI SVET«. Namen natečaja je, da se otroke in mladino spodbudi k razmišljanju, kako se podati na pot v gore in kaj vse je potrebno pred tem vedeti in poznati, da se bomo tja odpravili na način, da bo tveganje za gorsko nesrečo kar najmanjše. S poznavanjem značilnosti subjektivnih in objektivnih dejavnikov, ki vplivajo na našo varnost v gorah, lahko močno zmanjšamo tveganje za nastanek gorske nesreče. K sodelovanju na natečaju so povabljene vse osnovne šole jeseniške občine, in sicer učenci od 4. razreda osnovne šole dalje.

Natečaj bo potekal od 15.2.2024 do 15.4.2024.

Natančnejši pogoji za udeležbo in kriteriji za ocenjevanje izdelkov so navedeni v Pravilih za sodelovanje na nagradnem natečaju, ki so objavljena na spletni strani Društva GRS Jesenice. Kontaktni osebi za dodatne informacije o natečaju sta: Stanka Klakočer: sklakocer@gmail.com in Robert Sušanj: robert.susanj@gmail.com. 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

© Društvo GRS Jesenice, 2024